Post by issucomppremis on Feb 23, 2022 20:30:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnoge dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Zašto zaustaviti Legends Arenu kada nema novog ažuriranja?
Ne mogu nigdje brzo stići osim ako ne kupim. Sretno. Prolly nije za stariju dobnu skupinu
👌🏼
Obožavao sam igrati got blast dok ne dođe razina legende, a kada završi ona se zamrzne na toj razini i neće vam dopustiti da nastavite s drugim razinama sve dok se ostale ne završe. Kako se itko može natjecati i ući u prva tri kad počnete, već imaju 100 ili više zvjezdica kad ja počnem. Uopće nije pošteno. Ako svi ne mogu početi u isto vrijeme. Pišem programerima s istim ažuriranjem priče da je već ažurirano. Oni jednostavno ne žele reći da su problemi na njihovoj strani. Nisam imao problema sa 2,4 i 24 sata. Vrati ga ili ću pronaći drugu igru
Još uvijek čekam reklamirane mini igrice. Oni su bili jedini razlog zašto sam instalirao ovu igru.
Ne želim se pridružiti nijednom timu, zašto tako petljaš utakmice, ja sam stariji i ne vidim to dobro. Volim igrati igrice svojim tempom. Hvala vam. Također sam učitao nekoliko igrica u kojima sam uživao, poput one find it, našao sam je i stalno mi je pisalo da je na slici ili koristiti povećalo, nakon što sam udario objekt 8 do 10 puta je apsurdno. Pa sam izbrisao igru.
Ekstra
Odlicna razbibriga
Ne mogu dobiti nove razine za učitavanje. Stalno mi govori da ažuriram aplikaciju, ali aplikacija je ažurirana.
Konačna recenzija zbog varanja igre osim što onemogućuje prolazak razina....otkine te.. dobio sam kocku u boji sparenu s raketama koje su eksplodirale i kada je prošla kroz cigle koje su bile zatvorene u mjehurićima, ništa dogodilo.. to je potpuna šala.. ja sam na ovoj razini već 4 ili 5 dana i da bi se ovo dogodilo povrh toga? Deinstaliraj.. otkini.. pažljivo gledaj kada se tvoji bonusi aktiviraju.. jamčimo da ćeš pronaći probleme... Deinstaliraj... Trebao bi tužiti zbog prijevare
Super .hvala
Ok igra
Igram ovu igricu neko vrijeme i sviđa mi se! Da, neke razine su izazovne, ali to ih čini i manje dosadnim. I ne znam zašto se ljudi žale da moraju potrošiti novac da bi završili hard level, nikad nisam potrošio novac i na kraju ću to proći. Jedva čekam novo ažuriranje!
Može biti frustrirajuće teško, ali SVAKA razina je dostupna, grafika je cool, a igra zabavna, ponekad i vrlo izazovna, ali uglavnom opuštajuća i zabavna.
Bljak 💜
Oglasi se prikazuju bez mogućnosti odbacivanja!!!!!! Ne mogu doći do utakmice.
Gdje je AŽURIRANJE? Također, Toy Blast je dodao "Rasprodaju" koja potiče na kupnju za igru. Ovo bi bila dobra značajka, osim što je Peak Games JASNO povećao težinu igre. NEĆU ništa kupiti dok se igra ne vrati na izvornu razinu težine. Odmah ću DEINSTALIRATI ono što je nekada bila igra s 5 zvjezdica. PEAK GAMES je već uništio Toon Blast poticanjem metoda plaćanja za igranje i uklanjanjem popularnih značajki. Nadam se da će novi programeri obratiti pozornost i SLUŠATI!
Toy Blast פאזל rqv
odlična igra
Extra igrica, zabavna, oslobodite mozak samo se igrate
Najbolja igricaa...igram je već skoro 3 godine
Collll
Ovo je bila moja prva igra koju sam ikad počeo igrati i zaljubio sam se da bih došao do visoke razine i morao bih početi ispočetka zbog telefonskih situacija.. ali moja najviša razina je bila 672 i vratit ću se na tu razinu i ići dalje TOY BLAST JE MOJE SHITTTTT HVALA GRUPI ZA OVO KREIRANJE...
Obožavam ovu igru, ali stvarno sam frustriran što se ne mogu povezati sa svojim Facebook prijateljima kada sam nadogradio svoj telefon. Dane upute ne rade.
Volim igru. Visoka ovisnost. Međutim, ne mogu ga ažurirati. Igra kaže da trebam ažuriranje, ali playstore kaže da nije dostupno
Igrao sam ovu igru oduvijek.. To je odnos ljubavi/mržnje na nekim razinama, nikada nije plaćen za ništa, i na 4500+ razinama, ali sada od ovog novog ažuriranja nisam uspio ni otvoriti igru. Što se događa?
Svaki put kada pokušam izvršiti kupnju putem aplikacije, oni mi uzmu novac s bankovnog računa i nikad ne dobijem stvari koje kupim. Kontaktirao sam podršku u igri nekoliko puta o tome i nitko mi nikad nije odgovorio. U redu, osjećam se odgovornim da uredim svoju recenziju nakon što je igra odgovorila na moju recenziju, oni su zapravo ispravili stvari u igri. Hvala vam.
Ova igra je prilično hvatač novca što je igra na play storeu. Zaglavio sam na istoj razini 3 dana jer odbijam više trošiti. Kada se kovanice kupuju algoritam ili ne za koji sumnjam da je tako postavljen. Igra će opljačkati igrača tako što će uvijek ostaviti 1 kocku neusporedivu tako da će prisiliti igrače da potroše više samo da završe razinu jer će frustracija na kraju preuzeti. Kad glas kaže "Dobar potez ili izvrsno", dodajte izraz "Dodajte još novčića @ play store"
Nema novih levela..cijeli dan čekam
U redu
Glupo!!! Gubljenje vremena...sjajno ako... 10...savršeno
Igram toy blaster oko 5 godina. Konačno sam u oblacima na razini 5500. MRZIM što nakon turnira ostaneš zaključan na dan ili 2 i ne možeš igrati ili prikupiti živote. Koji je razlog za ovo? Igram da se opustim a to je nemoguće s tim topećim kockicama!! Riješite se tih stvari. Dao bih svih 5 zvjezdica da nije činjenica da sam zaključan i ne mogu igrati... jako razočaran
Najbolja igrica do sada
Toy Blast Головоломки czz
Ova igra vara. Ne znam zašto ga igram. Svaki put me to frustrira.
Apsolutno volim igrati igru. Do danas se nikad nisam žalio. Korisnici Androida očito ne mogu dobiti najnovije ažuriranje pa gubimo na natjecanjima i svemu. Povrh toga, poslao sam poruku putem podrške i e-poštom na kontakt razvojnog programera Google Playa. Neće odgovoriti!! Barem nam javite što se događa! Napokon je došlo do ažuriranja, ali bilo bi bolje čuti od nekoga.
Toy Blast Hjernetrim cpxi
Pristojan trošenje vremena... dizajn koji se temelji na mikrotransakcijama je vraški dosadan. Ako želite 5 zvjezdica, napravite nešto što je toga vrijedno.
Zabavna igra koja će ispuniti vrijeme u danu. Nikad ne morate trošiti novac da biste završili razine i uvijek sam na vrhu čekajući ažuriranja. Budite strpljivi i pričekajte da se životi popune ili se možete pridružiti grupi da donirate živote i zatražite živote. Hvala programerima na dobrom iskustvu.
Što se dogodilo ? Igrao legends arenu i završilo je ali nema ažuriranja.... jako razočaran
Dobra igra za smirivanje živaca ili da poludiš. Neki nivoi znaju biti jako teški i nemogući za preći.
To je stvarno zarazna igra. Djeca ga vole igrati, a čak ga i odrasli vole igrati.
Zašto ne mogu ažurirati kada se razine igre dovrše.?? Samo čekam da je svi učinite dostupnom, igra ide nizbrdo, Igrao sam se godinama ove prošle godine je krenulo nizbrdo..!! Ispadanje zvijezda svaki put kada imate problema..
Dropdom - Jewel Blast Teka-teki imp
Više mi ne dopušta nove igre! Ažuriranje također nije uspjelo.
Sviđa mi se igra, ali potrebno je predugo da se pobijedi razina. 😋😋😋
Volim
Ove igre mijenjaju vaše poteze i ne daju vam uvijek ono što biste trebali dobiti kao što vidite da biste trebali biti ya bomba, ali ne dobivate ništa.
Tak tak ok