Post by issucomppremis on Feb 23, 2022 20:12:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dead Ahead: Zombie Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор точки ▞▞▞
▞▞▞ Dead Ahead: Zombie Warfare 2022 version ▞▞▞
Добре, не разбирам всички добри отзиви, така че искате да играете игра, в която трябва да харчите пари, за да направите нещо? Тази игра изисква от вас да имате три артикула, за да надстроите мъжете си, но единственият начин да ги получите е от сандък за плячка, който никога не ви дава последния елемент в списъка, така че трябва да получите 100 сандъка, само за да надстроите армията си 3 пъти. една карта отнема 3-5 минути, за да се направи и вие получавате може би 20 златни монети и струва 500 монети за кутия с шанс за upgarde мир, който е 25 мисии или 2 часа и 10 минути време, отделено само за да получите една кутия. Това е лудост. Така че не, няма да дам на вашата игра, която ме моли да я прегледам през първите пет минути време на игра, петзвезден преглед като инструмент. Играх вашата игра в продължение на 12 часа. Похарчих общо 30 долара в играта и все още не са достатъчно пари. Защо вашата компания прави това? Просто поискайте 30 долара за игра и аз ще го купя, за да не се занимавам с покупка в магазина. Triple a игри дори не правят толкова пари Фактът, че очаквате някой да прекара 7 дни в земеделие, за да стигне до някъде.. Съжалявам, но хората не са ли се бунтували за това в EverQuest? Цялата причина, поради която светът на Warcraft оживя. По-лесна игра за ферма, която не отне седмица. За да получите едно ниво.. Ами каквото и да възстановявам покупката ми и добавям друг производител на игри към списъка ми с блокиране Не си струва боклука между пръстите на краката ми.
Като цяло много харесвам тази игра. Механиката е сравнително основна и всяка мисия е повече или по-малко изплакване/повторение, с няколко добавени заместващи символа. Най-голямата ми забележка е наистина с прогресията. Получавате достъп до нови единици всеки път, когато ниво нагоре, минус тези, заключени зад платена стена. Но цената за единиците, съчетана с разходите за инвестиране в тях, наистина затруднява да се занимавате с повечето от тях. Темпът, с който получавате пари, също не е много бърз. Но като цяло това е забавна, макар и повтаряща се игра.
по принцип ас не харесва игри със зомбия но тази игра ме впечатли
Не съм голям фен на начина, по който трудността нараства след етап 1
Би било добре, но имате енергиен блок. Всички знаем, че е там, за да ви накара да харчите пари или да ви бъде позволено да играете само 10 минути на ден. Също така има огромни пикове за трудност, предназначени да ви накарат да губите енергия. Това и става наистина трудно да се правят пари, без да гледате 3 поредни добавки и една след всеки мач.
Дайте добра игра
Dead Ahead: Zombie Warfare रणनीति tjm
не харесвам реклами...
Забавен начин да прекарате малко време. Не особено предизвикателна, но забавна игра на зомбита.
Играта може да бъде забавна, ако е оптимизирана. На таблета ми е бавен и не реагира. И преди един умник да каже, че това е tabet, мога да стартирам по-сложни игри без проблеми. Опитайте, ако работи правилно, трябва да се забавлявате
Графика: 7 Игра: 6/ Някои нива са достатъчно лесни, някои нива не са балансирани и е наистина трудно, освен ако не вземете тези скъпи герои и ъпгрейди, защото наистина е трудно да печелите монети, аз винаги гледам реклами за монети, което не е много полезно 50 /100/150 увеличение, докато гледате последователни реклами. Определено заплащане за спечелване на игра за бързи играчи като мен. Пс. Някои нива наистина искат да използвате някои баффове, така че няма да имате никакъв напредък, докато не изчистите това ниво.
Това щеше да има четири звезди, ако зомбито Free Hugs не съществуваше. Безплатните прегръдки са най-добрата част от играта. Иска ми се обаче да има опция да я направя напълно неуязвима.
Хубава, твърда, ферма, готина игра!!!DONALD СЕГА Е ЗВЯРА
Забавно и без насилствени реклами
CarX Drift Racing 2 Utrka vna
добра игра, но става твърде трудна в края на играта
хубаво
Това щеше да е игра 5/5 за мен, само ако не беше 1 голям проблем... ГОРИВО. Получавате 1 гориво на всеки 10 минути и всеки етап консумира 2, така че или трябва да изчакате, или да гледате куп реклами, докато не получите достатъчно от тях. Това е типът игра, в която трябва да мелете МНОГО, ако сте свободен 2 играч, което обикновено нямам нищо против. Но фактът, че не само трябва да смилате етапите за монети, за да усъвършенствате своите единици, но и да смилате за гориво, само за да можете да продължите да играете, е едно от най-лошите заключване на играта.
Отлична игра! Тази игра съчетава забавен геймплей със страхотен художествен стил и предизвикателни тактики, за да създаде невероятно изживяване! Нещата стават трудни там в пустошта, така че не се изненадвайте, ако се налага да търкаляте за надстройки от време на време, но всяка минута е приятна! Уверете се, че винаги грабвате бонуса +50 за монети за получаване на 3 звезди и ще търкаляте монети.
Dead Ahead: Zombie Warfare रणनीति qdtt
Страхотна игра, но след като го направите, мисиите няма смисъл да ги запазвате, моля, добавете още разработчици
Добра игра. За много единици, заключени зад първокласна валута.
Игрите са добри и ми харесва факта, че когато единица умре, те се превръщат в едно от зомбитата-мутанти, които са в играта. Въпреки че бих искал да мога да превключвам механиката на фракцията за кожи. И тъй като някои скинове са необходими за засилване на фракция, би било хубаво да можете да закупите тези кожи с монети.
Играта започва лесно, но трудността нараства до точката, в която трябва да изпомпвате пари в микротранзакциите, за да получите герои, които са *много по-добри* от вашите "основни" герои. беше забавно губене на време за известно време, но ако търсите игра с прилична система за прогресия без приходи, потърсете другаде.
Той ме удари с p2w точно преди да му се насладя. Механиката е наред, играта е добра, дизайнът е страхотен. Но поне направете надничанията от автобуса да катапултират контейнерите, за да го направите по-реалистично или нещо подобно. Не просто излиза от нищото. Или го направи наполовина, за да накараш хората да мислят, имам нужда от mooore moooore. Само моите 2 цента. Плащам за някои игри, които съм играл преди, но този път ще мина. Огромни похвали за дизайна на героите! Страхотно.
Трябва да гледате реклами на всяко ниво, за да постигнете повече пари, но като цяло е перфектна
Голямо разочарование. За разлика от първата игра, която беше страхотна, тази става невъзможна за игра в даден момент без покупки в приложението, така че не се притеснявайте да губите времето си с нея.
Dead Ahead: Zombie Warfare Stratēģiskās spēles volh
Харесва ми тази игра, играх я и й се наслаждавах в миналото, но сега започвам да не я харесвам поради аспекта на заплащането за победа на играта и колко трудни са нивата, така че ще имате нужда от по-силни единици точно така сега струваха цяло състояние, така че наистина не можех да купя нито един от тях, без да харчите пари или просто да печелите монетите.
Харесвам тази игра, но трябва да има по-надежден начин за получаване на пари. Също така фактът, че те продължават да дразнят единствените надеждни начини за получаване на злато и предмети, е вбесяващ. Изглежда, че искат хората да бъдат принудени да харчат пари за играта. За да получите всички първокласни герои чрез закупуване на пари, вероятно ще трябва да похарчите поне 100 долара. По-добре е да направят играта по-добра чрез увеличаване на рекламите вместо това, защото така или иначе ще има повече играчи, които да гледат рекламите.
Страхотната игра похарчи $5, след което рекламите станаха невидими. Не мога да гледам реклами, за да взема монети за 3 звезди и първи завършвания. Рекламите замръзват и ме карат да затварям играта и да се върна без награди. 1 звезда за 0 работещи реклами. Пропускате толкова много монети, които са необходими за надграждане. Много бавно без реклами. Сега са подслушвани. Отвъд тъжното.
Харесах играта и е стилна, когато стартирате, но много бързо се застоява. Разбирам, че трябва да шлифовате от време на време, но не си струва за много малката получена награда, а разликата в трудност е твърде голяма за каквото и да е дадено от самото начало.
Харесвам го, но можете ли да накарате бензина да се напълни малко по-бързо?
добра игра, отвратителни функции за правене на пари. Никога не съм бил почитател на валути, които се харчат за игра и зареждане с течение на времето, бензин тук. Рекламите са добре, всички по избор, но мразя да чакам един час, само за да играя играта. Също така някои от цените на монетите са далеч и изглеждат неразумни за получаване без покупки в приложение.
Събитието с орда, което се случва след около 1 минута, е може би най-тъпата функция, която съм виждал в игра. Вече е достатъчно трудно да стигнеш до барикадата, но когато си на часовника с толкова малко време, преди играта да реши да те прецака, това изсмуква забавлението много бързо
Добре, но можете ли да го накарате да спрете да ме молите да заредя старо записване с по-малко преход, исках да започна отново по някаква причина, вече натиснах X веднъж и продължава да се появява, моля, променете това
Това е наистина забавна игра. Харесва ми концепцията зад него. Нямам никакви оплаквания, че е забавна и е страхотна игра за убиване на времето.
Страхотна игра
Страхотна игра, но те се фокусират върху това да се опитат да получат парите ви, след което да направят невероятна игра и надстройки на автобуса, за да увеличат производството на вода и да намалят охлаждането на единицата, така че всъщност можете да играете играта може би 1 слот на всеки 5 или 10 нива за автобуса, ако имаше това така че всъщност бихте могли да се забавлявате да играете и да давате повече монети за побеждаване на зона, която бих платил за тази игра, дори ако трябва да гледам реклами за повече време за игра или допълнителни пари в играта. Бих играл тази игра с часове и бих се забавлявал повече от другите игри. Обичайте художествения стил и дизайна на него и как работи играта.
Да, съгласен съм с всички вас страхотна игра, но всяко нещо е много скъпо. Слушайте как хората оправят играта ви.
Първоначално е забавно, но трудността небето нараства в рамките на първите няколко часа игра. Те или очакват заплащане да играят, или са лоши в баланса на играта и напредването на трудността. Поне съм благодарен, че те изясниха рано, твърде много игри правят това на по-високи нива и ще откриете, че цялата ви упорита работа става безполезна, без шанс да напреднете без купища пари.
По мое скромно мнение, тази игра е досадна. Ако не харесвате специално жанра за защита, може да искате да изтриете това дори преди да изчистите етап 2. Хареса ми стилът на изкуството, но е адски досадно да играя през ранните етапи.
Обичам да играя тази игра Радвам се, че поддържаш играта!
Не ми позволи да вляза в услугите на Google Play, така че нямах достъп до всички функции на играта. Дори се опитах да изчистя кеша и да го инсталирам отново, за да го поправя. Не съм имал този проблем с никоя друга игра, поправките, налични в Google, не работят. Срам, тъй като ми беше приятно.
се за нови герои
Тази игра е ptw в глава 5. Получавам кошмарни мисии, които са невъзможни играта трябва да е лесна, а не трудна и ако стигнете до друго ниво, не можете да получите тези добри единици, не е безплатно, скъпо е
Наистина добра игра. Графиките са сладки и забавни. Но моят проблем е опцията за мултиплейър. Имам големи проблеми с режима на мултиплейър игра. Името на акаунта в Google не трябва да се налага при многоплейър игри. Промяната на имената на мултиплейър трябва да бъде опция, особено когато не искате хората да намират акаунтите ви в игра на телефон...
Добра е
Добре е, докато не получите кутията с бяла боя за автобус. След това не може да се играе, тъй като се срива след приемане на наградата и не можете да го преминете или да съберете повече сейфове, докато не бъде събрано боядисаното, тъй като сейфът е пълен. Така че да го изтриете.