Post by danthplanelwisea on Feb 6, 2022 21:04:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho všech ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Ahoj mini, jak vařit maso zvíře l snažím se o novou pec nefunguje, takže si můžete vyrobit nástroje pro vaření, prosím aktualizujte
Je to krásná hra, můžete zlepšit svou kreativitu tím, že budete stavět hry, které budou lidi bavit, můžete se také spřátelit a hrát si s nimi, ale nezapomeňte ohodnotit ostatní hry, je to důležité. 5 začíná tuto neuvěřitelnou hru, může ji hrát spousta lidí a dobře ji využít. Doporučeno! ✨
Co se stalo?? Píše Time out, prosím zkontrolujte internet. Laskavě to prosím opravte😢 Také se tam píše, proč nelze síťový multiplayer? Opravte to prosím, abych vám dal 5 hvězdiček
Skvělá hra. Ale po údržbě serveru se mi stále zobrazuje chyba: "Nestabilní síť.... ". Jednou odinstaluji a znovu nainstaluji. Teď musím přepnout UID. Ale znovu se objevilo "Nestabilní síť...". Zkontroloval jsem stav sítě a nic se neděje. Takže teď nemůžu přepnout UID. Prosím, opravte to. To je nepříjemné a nechci platit za coiny jen proto, abych dostal zpět TO, CO JSEM JIŽ ZAPLATIL.
Tato hra je zábavná, ale omylem jsem ji odinstaloval a pokusil jsem se ji stáhnout znovu, ale nemohu. Je to jako chyba!
Dovolte mi vysvětlit, jakou chybu udělali: za prvé, proč je velmi těžké vydělat mini fazole? za druhé, proč potřebujeme nakupovat zbraně, vybavení a nábytek podle zelených fazolí s určitou vyšší cenou fazolí, místo abychom používali pouze MOD nebo bezplatné položky? a konečně, proč se mince musí nakupovat za skutečné peníze? Odpovídám, že tato hra NENÍ Minecraft, tato hra byla z Číny, pokud chcete tuto hru vylepšit pomocí Modding API, můžete.
To je super nejlepší je fnaf a hraju i s bráchou
Prosím, opravte časový limit. Opravdu miluji tuto hru, ale jak ji hrát, když mi vždy řekne, že jsem se nepřihlásil. Nemohu hrát s mým přítelem bcs. Moje připojení k internetu je v pořádku, ale nevím, proč vždy říkám prosím zkontrolujte připojení. Pomozte mi to prosím opravit. Unavilo mě to několikrát přeinstalovat. Ale moje hra je pořád stejná. Nelze se přihlásit. Prosím opravte to😞
Tato hra je super protože je super! Joooooooooooooo9oooooooooooooooooooo000000000000000000000000OOOOOOOOOOOOOP A TTOOTTOO JE VŠE XOXOXOXOXOX JO NEJSPÍŠ JSEM SE ZBLÁZNILLLLL JJJJJOOOOOOOOOPPOOP XD...
Prostě klon minecraftu.. dost neoriginální.
Skvělá hra, kterou si můžete zahrát se svými přáteli. Ale v poslední době nemůžu hrát ani multiplayer nebo singleplayer. Prostě se zhroutí při načítání mapy nebo se zhroutí několik sekund po spawnování. Používám Huawei mate 20 pro, takže má dobré specifikace. Pls devs, je nějaká oprava?
Dal jsem tomu 1 hvězdičku, protože načítání trvá příliš dlouho, tehdy to bylo lepší
Tu hru opravdu miluji. Umožňuje vám být kreativní a používat svou představivost. Moc se mi líbí všechny nástroje a zbraně, které hra měla. Také vám umožňuje vytvořit si vlastní hru. Prostě to miluj. Ale doufám, že uvidíte více různých typů bloků.
Prosím opravte systém pro více hráčů, pokaždé, když se k němu pokusím připojit, říká, že osoba, ke které se připojuji, je v režimu pro jednoho hráče. Pls, hra je opravdu zábavná a skvělá, ale opravte ten zatracený systém!
Offline jako ten starý!
Kdysi jsem tuto hru hrál, když jsem byl malý kluk a hledal jsem hru Minecraft, abych mohl hrát, pak jsem si na tuto hru vzpomněl, dokud jsem se nerozhodl ji hledat a našel jsem ji a viděl jsem, že bylo tolik aktualizací. klikání na hru nikdy nekončí, ale pamatuji si staromódní super zábavu
Hra byla v pořádku, ale jediný problém je v tom, že když jdu napojit, můj vlk mě nakonec samozřejmě bude následovat, ale když se dostanu na hladinu, vlk tam jen stál nebo ani jeden nevyleze zpět na hladinu, někdy je to pěkně otravné, když to dělá AI. Přál bych si, abyste to opravili, stejně jako u druhého zvířete, když sledují hráče s pšenicí, mám ještě jeden problém. Když prší, moje hra se začne tak zpožďovat, takže mi rám zpomaluje... prosím opravte to
Lepší než Minecraft A to není jenom proto, že je to zadarmo ale taky víc v Minecraftu
Připadalo mi to celkově nudné, hra by se stále zaostávala a zvířata by uvízla v náhodných blocích a žila tam
Mini World: CREATA הרפתקאות uuf
Takže hra je docela dobrá, ale když chci roztočit to kolo, dostanu vždy to samé, a když se podívám na nějaké reklamy, abych získal mini body, někdy mi to nedá ty mini body.
Dřevo se rukou ničí strašně pomalu😣😣😣😣
Jeho pěkná hra
Mini World: CREATA Aventure ecr
Špatně opravujete hru, snažíte se přidávat další a další věci, takže nevíme, že hra je rozlitý pomerančový džus ve hře nebo hra je závada, přestaňte pít pomerančový džus děláte tuto hru špatnou jako špatnou neopravujete závady Já vím chcete, aby tato hra byla nejhorší hrou na světě, opravte chyby, neudělejte některé vypadat skvěle aktualizujte také 100 000 % procent neopravíte to nečtete, protože neumíte číst anglicky, potřebujete překládat někdy je překlad špatný, takže Myslím, že tohle nebudete číst
Miluji tuto hru, je to stejné jako pohádky o strážcích Like the cube
idk moc se mi to nelíbilo, protože si musíš kupovat každou věc, je to trochu směšné. na můj vkus mi také připadá trochu přeplněná hra. je také těžké pochopit, co dělat, a jsem si jistý, že nikdo nechce stahovat 10 souborů jen proto, aby se naučil, co dělat.
Tyto hry jsou skvělé, ale nejsou tam žádná slova a teď, když se pokusím přihlásit, jsem mrtvý nebo mě vyhodí ze hry, možná se to opravuje, nebo jen děláte nové aktualizace, což je skvělé, ale pokud tomu tak nebylo, opravte to prosím to
Skvělý koncept, ale tato hra je podvod. Nefunguje to dobře s funkcí pluginů ve hře. je ztráta času zkoušet všechno, abych vytvořil úplně novou mapu, když moje pluginy, které jsem vytvořil, nebudou fungovat s žádnou mapou. Tato hra je fraškou do mindcraftu. Tato hra je také super laggy, když ani hraní na malé mapě světa změnou nastavení rozlišení to nevyřeší.
Co jste sakra udělali?! U vývojáři zničili hru, nyní nemůžeme vytvořit Survival Worlds, protože aktualizace "CREATA", Bring back survival Mode.. Také množství problémů s připojením je hrozné. Tuto hru nedoporučuji.
Nahs
Natočím na video
Miluju creata!! To je super hra a přidejte nové položky bloku a další!!!! Ale tohle se mi nelíbí, celá mapa je ve skutečném stvoření a tohle ne, ale díky za přidanou aktualizaci! 😆
Je to zábavné, ale nereaguje, prosím opravte to pokaždé, když to zkusím, rozčiluje mě to, mám chuť hodit telefon do zdi a pokaždé, když řeknu "víte, jaká zastávka telefon vybuchne" je mi tak smutno😪😭 protože vidím moje sestra to hraje a vypadá to tak zábavně, ale líbí se mi ty funkce, ale nikdy nepocítím, jaké to je hrát sám sebe, ale udělat radost ostatním, možná jako kůň, protože vidím svou sestru hrát a ona neustále jezdí na Dangos a krotí dravce do riskantní dobré práce kluci👍👍👍👍👍👍👍🤝😌😌🏆
Velmi dobrý yoy umí spoustu věcí, ale byl jsem velmi smutný, když jsem to smazal a znovu nainstaloval a znovu to obnovilo VŠECHNY můj pokrok. Nepamatuji si heslo, tak to prosím opravte.
Koupil jsem 10 ks střepů oddělovací přepážky wintersweet, ale když jsem to viděl v balení, říká, že mám pouze 1 ks, totéž se stalo, když si koupím střepy z lucerny červené svíčky, koupil jsem 4 ks, ale v mém balení je pouze 1 ks, také druhý položky v balení nemohu to odemknout nebo dokonce "potvrdit", mám v balení spoustu položek, je mi líto, že to nemohu použít.... Opravte to prosím, mini svět je tak pěkná, roztomilá a skvělá hra na zabíjení času ,
Tato hra je suuuuuuuuuuuper, mê se nejvic líbi ty skyny s rostomili zvířata muzu tam hrát s moji kamaradkou jinak mê to bavi 💯👏
Nej hra ale jak berete ty kosti na psi
Mini World je skvělá hra, ale chyby je třeba opravit!!! Ve většině případů hra zamrzne a poté se oznámí, že se Mini World zastavil...Zkoušel jsem restartovat své zařízení a restartovat Mini World a nic z toho nefunguje
Pěkná hra Tyto postavy jsou zvláštní a roztomilé
Mini World: CREATA הרפתקאות jiv
mohlo by být lépe. proč potřebujeme mít mince, abychom si přizpůsobili svou postavu? nebylo to dříve zdarma?, někdy hodně zaostává, ale to může být jen můj tablet.
Mini World: CREATA Pakikipagsapalaran qyep
Před několika měsíci jsem nemusel sdílet mapu, abych mohl hrát multiplayer a musel jsem si vylepšovat svou zahradu, než budete moci hrát multiplayer se svými přáteli, je extrémně hloupé, pokud máte tolik zbytečných kroků, abyste si mohli zahrát multiplayer to NENÍ v pořádku.
Mini svět byl divný... tam byly závady a pády, když u dostal závadu mini svět je tak nic, nebo jsem si myslel. Hráči tam zkopírují oblíbená jména youtuberů, která mohou zkopírovat, pls opravte to, pls
Dávám 3 hvězdičky bcz Zasekl jsem se na obrazovce Načítání a čekal jsem na to asi 2 hodiny a stále to hlásilo aktualizaci, prosím, počkejte, prosím OPRAVTE tento problém ;~; Opravdu jsem si chtěl hrát se svými přáteli Jako právě teď doufám, že si to přečtete co nejdříve, prosím, upravte: OK, tak jsem to zkusil znovu a stále to nefunguje na obrazovce Načítání, jsem u věci (0/37) Joinnig world a jednou klepnu všude Vždy to říká Aktualizuji Pls Počkejte, tak jsem dal časovač a počkal 16 minut a stále bez známek načítání ;~;
Před aktualizací to bylo v pořádku, ale po aktualizaci se nemůžu ani připojit na server mého přítele
Empire Warriors: Offline Games Strateegia ssw
To je směšné! Jak mohu ochočit vlky? Dříve jsem je mohl ochočit, ale teď už ne? Co to k sakru! Ale kromě toho aktualizaci miluji, ale zkrocení vlků, jak to teď mohu udělat?
Už to nějakou dobu hraju... Strávil jsem spoustu svého volného času, protože je to docela skvělá hra, i když ji hrajete offline. Ale teď, po poslední aktualizaci ji nemůžete hrát offline a opravdu to šlo docela mě to rozčiluje, protože u nás máme špatné připojení a už to nemůžu hrát... Prosím vás, prosím, abyste to znovu dali hrát i offline.. Bylo by opravdu úžasné, kdyby to šlo hrát offline. ❤️ Sláva tvůrcům.. Skvělá hra
chôi chôi
Líbí se mi tento typ her, ale protože už se do hry nemohu dostat...musím se zaregistrovat..Protože je to laggy, nemám ani šanci něco ťuknout nebo postavit, ale celkově je hra odpočinková jako Minecraft, ale lepší Edit: ok..není za úrovní Minecraftu, ale je to stejná úroveň jako Minecraft, Minecraft má modding, ale tento může vytvořit postavu nebo entitu nebo cokoli jako zbraně, ale přesto...pokud je snadné získat mince tato hra je trochu mimo Minecraft..