Post by danthplanelwisea on Feb 6, 2022 20:58:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک استقامت نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
من دوست داشتم ولی سخت است
هشدار این بدافزار واقعی است، در واقع سعی در یافتن اطلاعات شما دارد، من به شما توصیه می کنم بازی را حذف کنید
بچگونس
خوبه من حنوز دارم نصب میکنم
چند نفره لطفاً من می خواهم با دوستم بازی کنم
برای چیزی که هست (تا الان) خوب است. گرافیکش خوبه هر چند در مورد کنترل ها مشکلی دارم. شاید این فقط من باشم، یا شاید به خاطر بزرگ نبودن صفحه نمایش گوشی من باشد یا چیز دیگری.
gb
بازی واقعا خوب و سرگرم کننده است. اما اکثر ماموریت ها به نوعی سخت هستند. 😫 اگر چند ماموریت ساده تر اضافه شود، عالی خواهد بود. 😊❤🌈
[3D Platformer] Super Bear Adventure 1.9.9.1 Apk Download
خوب سطح خیلی سخت است به همین دلیل به شما 5 ستاره ندادم
سلام این بازی خیلی مسخرست 😒😒😒😒😒😒😒😒
خیلی بده من توی بازی یه ماجراجویی میخواستم ولی خیلی راحت بود 😮🙃
[3D Platformer] Super Bear Adventure Macəra xxd
خوب است اما سخت است و من آن را دوست ندارم اما با همه خوبی ها و لذت بخش هایش اما در کل تا حدی سرگرم کننده است 😡😐
آخرین مورد خیلی سخت است زنبورها خیلی خوب هستند من عصبانی به نظر میرسم حالا چرا زنبورها مرا عصبانی میکنند برادر تو صبر کن آقا من از تو متنفرم.
Ramp Car Stunts - Car Games Szerepjátékok qrn
من بازی را دوست دارم اما ای کاش تنظیمات کنترل وجود داشت
کنترل های ok برای لپ تاپ
عن بي آن تم ك
سلام سلام این بازی خیلی خیلی عالیه اما سوال دارم اون مرحله بیابون هست و ی روباه بزرگ روباه رو چطور شکست بدم؟ اون روباه بزرگه
😃😘🤩😍🤯😊😉
بازی ini sungguh mengerikan sumpah
[3D Platformer] Super Bear Adventure Dobrodružné vxap
Draw Runner: Forest Escape is a 3D physics based platformer running game featuring: - Stunning bridge builder adventure - Super cool ragdoll physics
اشکالی ندارد اما کنترل خرس سخت است
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی علی هستم عاشق این بازی هستم خیلی دوست دارم این بازی رو دست سازندش درد نکنه من یکتا هستم و با گوشی بابام این بازی را دارم. قشنگ رو دانلود میکنم میکنم 😍😍😊😇🤩😊😍😇😀ممنونم
3D platformer رایگان و بی پایان است. نرم افزار رایگان; Android. SpeedRunners. 1
خوب بود
خیلی خوبه
عااالللللییییی
چرا من به آن یک ستاره می دهم زیرا حتی کنترل ها را نشان نمی دهد، هیچ تنظیماتی برای آن وجود ندارد، من حتی نمی توانم کنترل های قابل مشاهده را بازی کنم.
من این بازی رو می کنم یاد دوستم میوفتم
ایزارا
من حتی نمی توانم رئیس نهایی را بدون اینکه زنبورها من را بکشند انجام دهم. فقط از شر آن خلاص شوید