Post by danthplanelwisea on Feb 6, 2022 20:49:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ [3D Platformer] Super Bear Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack s nekonečnými peniazmi ▞▞▞
▞▞▞ [3D Platformer] Super Bear Adventure 2022 version ▞▞▞
Ťažký.Zlý
Neznášam to, pretože keď dokončíte záchranu jedného medveďa, ten druhý je taký ťažký a frustrujúci, prosím, uľahčite to
Chcel som medveďa, aby som mal super kobylkový skok🦗nie dvojité A a mal som skok zajaca🐇.btw keď som odomkol niektoré medvede🐻🔓stále boli v klietke🔒a bol som vystresovaný.niektoré z parkúru 🛤 dostať sa k medveďovi bolo stresujúce😫 a tiež získať kľúč🔑bolo tiež. Dávam 2 viac ako 5 hviezdičiek⭐bcoz tohto gme.a dúfam, že táto recenzia pomôže ostatným nenávidieť, ako bola táto hra hlúpa...🗑
Prosím pridajte menič mien a multiplayer, ale offline, pls, ohodnotím to 5 hviezdičkami
Descendent of Oregon Pioneer Jesse Applegate replants ...
Je zábavné, že som to hral, keď som bol malý
Táto hra je príliš krátka a nudná
Táto hra je pekná, ale príšery ma nepustia, aby som zachránil bieleho medveďa. A yeti tiež nie je pekný, pretože má magické schopnosti, ktoré my nemáme, takže pozri tento problém.
[3D Platformer] Super Bear Adventure Pustolovske igre yto
Hra neukladá môj postup na rôznych mapách, hoci na serveri lobby áno.
Janji Taekwondo
Páči sa mi, má skvelú grafiku a nebudete vedieť, čo sa bude diať ďalej, je to skvelá hra pre ľudí, ktorí radi skúmajú a radi bojujú
Po mnohých dňoch a pokusoch vydolovať 10 tristopiových lístkov ma sklamalo, že mi ich nedovolí kúpiť. Neviem, ak to nie je také cena, alebo je to len odpočúvané, ale môžete opraviť tých 10 tristopiových kozmetických prípravkov, aby sa dali kúpiť, naozaj chcem získať ten futbalový kanónový klobúk?
Toto bolo tak staré, že to hrám už od roku 2011, myslím, a bol som taký mladý a hrám túto hru
Dragon bol hrozný a možno prehral zakaždým, keď som nič neurobil, je to najhoršia hra všetkých čias, zmažem ju Nenávidím to, tak ma to hnevá
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Macəra bme
To pomôže publiku a schladí šeky, aby sa dostali na verejnosť, aby vedeli, že publikum bude mať šancu na večeru na svojich obľúbených miestach a jedlo bolo skvelé, ale nevstúpilo do textového alebo večerného menu a studené jedlo je text tanier a studené jedlo pre publikum a hostiteľa na prípravu pečiva k jedlu a studených nápojov alebo nápojov a nápojov a nápojov z vášho domova a Holly je jediná vec, ktorú chcete 5yhu7 chcete tanier, aby to vyzeralo dobre a Holly a druhý d
Hlúposť iba 3hviezdy nuž keď som bola malá tak som ju milovala .
[3D Platformer] Super Bear Adventure Pustolovske igre yto
Milujem túto hru tak zábavnú, milujem grafiku, je to najlepšia hra vôbec, je tu toľko úrovní a vzhľadov na výber😍 Ale stále čakám na ďalšie úrovne, už som prekonal všetky úrovne, takže prosím urobte ďalšie úrovne Úžasná hra, ktorú ľudia dostanú.
Free tv online apk download, Can you freeze white bread, Remember me deborah ... Wolf 3d download for windows 7, Underground hideout upper west side cache,
Milujem hru, ale je na nej niečo zlé, na vrchu korytnačky je fialový med a príšery opravia, keď každý opustí úroveň, v ktorej môžete zabíjať príšery, ale nezraňujte anamailov, je to pekné, ale keď zjedia ten fialový med, že včela kráľovná použitá na peknom anamilse btw?
Táto hra je super zábavná Vždy som sa snažil nájsť takúto hru, pretože mám rád hry, v ktorých môžete bojovať s mnohými bossmi, jeden z 10, dám jej 10, ale môj jediný problém je, že tam bolo trochu máp. vývojár hry to číta, prosím, urobte viac máp alebo urobte druhú časť, prosím, milujem túto hru.
34 TYPO
Je to dobrá hra síce všetko leveli zvládla a teraz je to núda ale odporúčam
Táto hra mi spôsobuje nočné mory vždy, keď príde nový šéf, veľmi sa bojím, že prehrám a navyše úrovne sú veľmi ťažké, dokončenie prvej úrovne mi trvalo 1 celý mesiac a viac. Odporúčam nesťahovať túto aplikáciu
Páči sa mi to Hral som to pred 2 rokmi, čo je rok 2019 a teraz sa mi táto hra nepáči, pretože v obchode s oblečením si nemôžem kúpiť ani jednu z položiek, je to preto, že ste zmenili editor avatara, takže tri hviezdičky prepáčte
Je to pekná hra páči sa mi je to dobrodružstvo
(2.0.0 Update Idea) Potrebujem aktualizáciu pre viacerých hráčov, pretože moje dievča má túto hru, ale chce herný režim pre viacerých hráčov, ak táto hra bola teraz hrou pre viacerých hráčov, dám vám 5 hviezdičiek 🤗
Hra sa mi páči, ale prial by som si nastavenie ovládacích prvkov
Absolútne milujem túto hru, ale môžete spomaliť pilulky v korytnačej dedine, ktorú som musel skákať do diaľky z plošiny, aby som sa dostal k medveďovi, a môžete pridať multiplayer, tiež súhlasím s takmer každým, že by ste mali pridať viac lvl. Jeho základ je dobrá hra
Ospravedlňujeme sa toľko reklám, toľko reklám, ako je wow, veľa reklám to neprehráva
Apple Avengers - An Epic Platforming Adventure Awaits! ... 2021-12-22. Move to iOS ... [3D Platformer] Super Bear Adventure.
Milujem túto hru, pretože má tie najlepšie vlastnosti na svete, kto jej kedy dal 1 hviezdičku, je v hre zlý, možno že váš nový a váš internet je zlý, to neznamená. Takže ak chcete mať dobrodružné dobrodružstvo s medveďom na platforme 3D, je to úžasné! Milujem hru, je taká dobrá, ohodnoťte ju najlepšie 5 alebo 4 hviezdičkami, veľmi by to pomohlo
nejde mi to stiahnuť
Môj jediný problém je, aké únavné je nazbierať 60 mincí na súboj s bossom. Ak prehráte, musíte si spomenúť na všetky mince. A ak vás niečo, čo ste nevideli, odnikiaľ zabije, potom ups, späť na začiatok.
prízvukov: teddy bear [ˈtedi,beə]. ... The school trip was a great adventure ... 3D access. (v). [ˈćkses]. I cannot access the information now. získať (dáta.
Nemôžem hrať s gamepadom. Pohybujem joystickom, ale v hre sa nehýbem. Tiež funguje iba 1 tlačidlo. Stlačím a Neskočím Stlačím b nenaskočí (Skúšal som stlačiť každé tlačidlo. Nič sa nestalo. A môj ovládač NIE JE pokazený, pretože ho môžem použiť v iných hrách v pohode. Môj ovládač fungoval na tejto hre
अ ग्व्व्ह्हब्ब्ब्बबबकज्क्जक्क्ल 000ंह44 ज्क्ष जंह ़़्च़़््क्ष्व
Naozaj dobrá hra, ale môžete urobiť skrátenú scénu o konci o tom, čo sa stalo, alebo existujú veľkonočné vajíčka pre zápletku
Túto hru som absolútne miloval! Grafika je úžasná a celkový príbeh je úžasný! a zistil som, že nechcem, aby to skončilo! Šéfovia sú tak cool! Hlavne ten záverečný! Ja jednoducho milujem postavy, ktoré sú jednoducho nejako prepojené! Editor postáv je skvelý! (Páči sa mi, ako môžete zmeniť postavu, aby vyzerala ako fennec) Celkovo jednoducho... pravdepodobne skutočne najlepšia hra, akú som kedy hral!
Zbavte sa duplikátov. V hre môžete použiť 75 mincí na získanie náhodného predmetu, môžete tiež sledovať reklamu za 100 mincí, ja som si pozrel 10 reklám a získal som 2 nové predmety, zvyšok boli duplikáty.
Položil som drahokamy
Parkour je ťažký! A vždy, keď hru ukončíme, všetko jednoducho zopakujeme! Navyše môj malý brat hovorí, že je to príliš strašidelné (pretože mal infarkt)
MILUJEM TÚTO HRU! Ale musel som tomu dať 3* alebo tri hviezdičky, pretože som zachránil všetky medvede, ale teraz ma to nedovolí zapojiť sa do hry, píše sa, Super medvedie dobrodružstvo sa zastavilo. opravte to prosím. Okrem toho je hra v pohode.
Táto hra je veľmi príjemná na pohľad. Milujem to. A postavy sú kreatívne a roztomilé. Je to ako keby som chcel, aby ma zabili😩😂 lol skvelá práca na dizajne a svetoch. Je krásna a originálna. Ďakujem za túto milú hru. Najmä grafika jej 3D dizajn je úžasný. A ovládanie je veľmi jednoduché.Úprimne povedané, je to veľmi pôsobivé, asi by som to radšej hral ako Mario😂😭 Je to BEARY GOOD 😉vidíte, čo som tam urobil?😩 ale naozaj skvelá práca, naozaj milujem túto hru.. 💅💛💙💚
Currently it sounds like Drupal is the top blogging platform available ... Additionally, the blog loads super quick for me on Safari.
Stále najlepšia hra v obchode Play. Je to zábavné, retro a funguje hladko bez ohľadu na to, aký odpadkový telefón si zbalíte. V skutočnosti to na mojom lame 40-dolárovom telefóne s Androidom beží hladko, takže by vám to malo poskytnúť predstavu o tom, aké plynulé to je. Hru som dokončil na 100 % (vrátane všetkých zlatých časov) celkovo za približne 8 hodín. Na tom artefakte bol malý vešiak na útese, čo ma vedie k presvedčeniu, že prichádza druhý. Dúfajme, že druhý bude ešte väčší a lepší. Fantastická hra.
Dobrá hra, je to celkom zábavná, opravte túto chybu z nejakého dôvodu, neviem sa pohnúť
Ťažko
Naozaj dobrá hra dávam 3 hviezdičky, pretože sa snažím niečo kúpiť, ale nefunguje to, opravte to