Post by danthplanelwisea on Feb 6, 2022 20:43:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thrill Rush Theme Park ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thrill Rush Theme Park IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع اشکال کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Thrill Rush Theme Park 2022 version ▞▞▞
😯😘😔بد و خوب هه هه هه هه😹😆
Thrill Rush Theme Park রেসিং obo
دختر عاشق است، اما شما واقعا نمی توانید آهنگ را بسازید
سلام من ملیکا هستم بازی خیلی بدیه ریدم دهنه سازندش
ایده خوبی است!😀😀😀😀😀
توصیه میکنم دانلود نکنید خیلی آسونه و خیلی تبلیغاتی 😠😠😡😡 .
بازی خوبی است
بازی فوق العاده است اما هر وقت بازی را باز می کنم خراب می شود و تمام پیشرفتم را از دست می دهد و دوباره من را به سطح اول بازی می برد ....
Roblox Eventyr rax
nic
این بازی 😈😈😈😈😈 است
من نسخه قدیمی را دوست دارم زمانی که مجبور نبودیم با دیگران مسابقه دهیم، اما تا اینجا خوب است
سلام من عسل هست بازی دخترانه خوب است 😂
خوبه ولی 4-7 هست
بد بوددددد
بازی باور نکردنی Nice super
یک تشکر کامل برای این بازی چون من کاملاً آن را دوست دارم👄💖💖...، این بازی را کاملاً به هر کسی که مایل به نصب است توصیه می کنم... من هیچ شکایتی ندارم، زیرا واقعاً شگفت انگیز است، بچه ها همینطور ادامه دهید
یک بازی خوب اما تبلیغات زیاد
بازی خیلی مسخره ای هست همش هنگ مکنه وقتی داری بازی میکنی
تنها کاری که انجام می دهید این است که دکمه ای را فشار دهید که همیشه با همان سرعت حرکت می کنید
سلام من منیژه هستم این بازی عالیه مهره
بازی اتلاف وقت بود خیلی بد بود
بازی Baccho ke liye accha h بسیار شگفت انگیز و خوب است
بیلفاف۵ف۵ه
یخ زدن نگه می دارد حتی با پاک کردن پول نقد.
گرافیکش خوبه... وقتی بازی روی شما زوم می کنه، دیدن آواتارتون سخته که دیدن سمت راست بالا یا نه سخته...بعد از کار افتادید. خسته کننده، اذیت کننده. واقعاً به این دلیل دیگر آن را زیاد بازی نمی کنم. من باید بیش از بیسیگه شروع کنم بازی اجازه نمی دهد ببینم
من عاشق این بازی بودم!!!!
در هیچ چیز مطمئن نیستم زیرا این بازی برای من جدید است☺️☺️😚😙😙
Thrill Rush Theme Park Motorsport ummd
ii JLoo سیاه
بازی پرومبل اما چهار ستاره مشکلی ندارد
سلام وقت بخیر می توانید بازی کنید که برای سن ماهم اوکی باشد! من وقتی میام تو گوگل پلی سرچ می کنم بازی های بی نهایت کودکانه و مزخرفی داره که فقط بچه های زیر 8 سال این بازی هارو قبول دارن برای من این بازی ها دیگه انتخاب می کنن شما واقعا عالی بازی می کنید اما چه بهتر بازی ها درست می شه. کنید که بچه های بین 14-15 ..سال از این بازی ها لذت ببرند هیجانی باشه بازی های باحال رو همه رو تو ایران غیر مجاز کردید حتما خودتون بازی باحال بزنید 🧡🌱
بهترین بازی من عاشق این بازی هستم 😍😍😍😍😊😊😁😁
بد نبود
در دانلود بسیار 🐢 کند است
این بازی یک قاتل زمان عالی است اگر حوصله دارید:-)
من عاشق این بازی هستم . سرگرم کننده است، من آن را دوست دارم، مانند بازی های دیگر نیست. این یک بازی دوچرخه نیست، یک بازی ترن هوایی است. این یک بازی است که من را خوشحال می کند و اکثر بازی ها این کار را نمی کنند.🤣راستش را بخواهید در کل بازی شادی است. من نمی توانم از هیچ چیز در این بازی شکایت کنم. حتی یک عیب هم نیست
هیجان هیجان یک بازی فوق العاده است به نظر من بچه ها باید اغلب آن را بازی کنند
این بازی جالبی است من این را خیلی دوست دارم این یک بازی برای یک کودک است بهترین بازی مانند یک بازی جالب است
این برنامه بسیار شگفت انگیز است 😍😘😺
5 ستاره برای این بازی تنها چیزی است که من در مورد آن دوست دارم، همان چیزی است که من همه چیز را دوست داشتم، آن قسمت را بردم که دوستش داشتم، اما این بازی بد بود و دوستم برد اما من همچنان این بازی را خیلی دوست دارم خداحافظ❤️🌟🌟🌟 🌟🌟😘
بازی بسیار خوبی بود، به نظرم بسیار جالب و رقابتی بود، به تیم تبریک می گویم
من یک ستاره خواهم داد زیرا 🌟 من سعی کردم مسابقه پارک آبی upilil را دانلود کنم اما جواب نداد اما قبل از آن عالی کار می کرد بنابراین اگر این مشکل را برطرف کنید بازی عالی خواهد بود 😊 ممنون روز فوق العاده ای داشته باشید 😊..... ...
سطحی وجود ندارد
سلام بازی خیلی گشنگی است
خوب خرچسا😘😘
بازی خیلی چرته😑😑😑😑😑
سلام بازی بد من یک ستاره هم نمیدم
خب، این احتمالا فقط من هستم، اما کنترل آن بسیار سخت است. همچنین بسیار پر زرق و برق است، بنابراین شما را تا حدودی خراب می کند. به همین دلیل به آن امتیاز 2 دادم.
خیلی آروم میره و مسخره هست
بازی بسیار خوبی است، من به برنامه ها امتیاز زیادی نمی دهم، اما به این امتیاز می دهم که از 5 سال قبل بازی می کنم و الان 11 هستم.